Followers

Wednesday, May 26, 2010

Benci

Posted by HiSa Ito at 3:46 PM 0 comments
Aku x hadap la..amik la nk sgt..pegi mampus la org mcm kau!!!
xpayah nk sound2 la org yg xder dlm 2...

Monday, May 24, 2010

first day keje..

Posted by HiSa Ito at 6:56 AM 0 comments
Baru start keje dah kena menghafal..waduh2..

first kena igt pasal quatation..

second pasal examption...

pastu invoice...

money order..

dan mcm2 lagi la..harap2 la boleh igt sumer ni...

tp ari ni rileks siket la..

bos x masuk2 dr pagi..dah nk balik bru bos dtg..

2 pun sempat balik dulu, so x jumpa bos ari ni...

Untung sgt dpt kawan sekerja yg ceria...

nama dier kak fida ngan sue..

waduh2,,asyik nama sama jer..

sue jugak..

so org pggl ak WAN la..huhuhu..

harap2 esk ada kerja menanti..

bosan duduk sajer..

hehe..


Monday, May 17, 2010

2nd Day Interview

Posted by HiSa Ito at 8:50 PM 0 comments
Ni la pengalaman aku interview yang paling aku benci...

Rasa mcm org bodoh pun ada..

dah la masa first interview kena tggu sejam baru boleh interview..

pas 2 suh dtg esk pulak nk test komputer...

dah dtg, suh menaip excel ngan word dlm masa 15 minit..

keje GILER...

nk kata xder akal ada rasanya..

pas 2 mintak salinan sijil ngan resume lak..

padahal tulis dlm 2 hantar resume guna email jer..

mcm bgs sgt pulak syrikat 2..

Thursday, May 13, 2010

Down!!!!

Posted by HiSa Ito at 8:28 PM 0 comments
Benci betul..aku dah semngt..korang plak yg xder semangt..mcm ni mls dah la nk wat reunion..xder kerjasama lgsg..

Wednesday, May 12, 2010

NAK KURUS!!!

Posted by HiSa Ito at 8:03 AM 0 comments
Mcm mana nk kurus ni....pakai bju fit skit pun dah ketat..biasa ok jer..pinggang pun dah byk lemak..
 

hISa ItO blog!! Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review