Followers

Saturday, November 27, 2010

PROGRAM PENEMPATAN PEKERJA

Posted by HiSa Ito at 3:45 AM 0 comments
Ari ni sajer luangkan masa pegi Program Penempatan Pekerja...Ingatkan nak cari kerja yang sesuai dengan apa yang dah belajar masa kat UTeM..tapi hampeh..xder pun kerja utk bidang IT..apa pun enjoy jer...sempat la bergambar dengan my sibling n grandma..






Thursday, November 25, 2010

NATURAL BEAUTY CONTEST

Posted by HiSa Ito at 2:31 AM 0 comments




syarat-syaratnye

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!


2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest (actually ini fanpage lilomines tapi sebab i yang anjurkan so i dengan affat decide guna jelah kan)


3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up juga dilarang keras ye.

5- Gambar mestilah bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan joi
n :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)
*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.
*Letak link entry tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.

Senang bukan?


so kpd saper2 yg nk vote 4 me plaese do this:

1st --> LIKE(just hit the like)
2ST --> LIKE(yang ni pulak)
so, gambar yg dipilih adalah....


Wednesday, November 24, 2010

INTERVIEW

Posted by HiSa Ito at 8:45 AM 0 comments

Actually dah lama x update blog ni..malam ni baru rasa nk update..ni lah jadinya kalau terlampau bosan..xder la pandai sgt berblogging ni..ala kadar jer..ok back 2 the point..ak nk citer pasal incoming interview ni..hari jumaat kul 11 pagi..preparation sumer dah buat..resumer pun dah print(dah nk interview bru nk print..)..harap2 ada la rezeki..dah bosan duk umah sebenarnya..ok..wish me luck..

Sunday, July 11, 2010

Lonely...

Posted by HiSa Ito at 9:06 AM 0 comments

Kadang2 rasa sunyi pulak hidup berjauhan...ada jer masalah...sentiasa doa yg terbaik utk hubungan ni...


Tuesday, July 6, 2010

Rindu...

Posted by HiSa Ito at 8:25 AM 2 comments

Baru terasa rindu bila tgk sumer org duk kuar ngan pakwe masing2...huhu...tp walaupun bf i jauh dier ttp dekat di hati...cewah!!..hakhak....miss u so much....


Walaupun akhir2 ni byk sgt halangan antara kami, kami tetap akan kekal...syg sgt dgn hbgn ni...

Wednesday, May 26, 2010

Benci

Posted by HiSa Ito at 3:46 PM 0 comments
Aku x hadap la..amik la nk sgt..pegi mampus la org mcm kau!!!
xpayah nk sound2 la org yg xder dlm 2...

Monday, May 24, 2010

first day keje..

Posted by HiSa Ito at 6:56 AM 0 comments
Baru start keje dah kena menghafal..waduh2..

first kena igt pasal quatation..

second pasal examption...

pastu invoice...

money order..

dan mcm2 lagi la..harap2 la boleh igt sumer ni...

tp ari ni rileks siket la..

bos x masuk2 dr pagi..dah nk balik bru bos dtg..

2 pun sempat balik dulu, so x jumpa bos ari ni...

Untung sgt dpt kawan sekerja yg ceria...

nama dier kak fida ngan sue..

waduh2,,asyik nama sama jer..

sue jugak..

so org pggl ak WAN la..huhuhu..

harap2 esk ada kerja menanti..

bosan duduk sajer..

hehe..


Monday, May 17, 2010

2nd Day Interview

Posted by HiSa Ito at 8:50 PM 0 comments
Ni la pengalaman aku interview yang paling aku benci...

Rasa mcm org bodoh pun ada..

dah la masa first interview kena tggu sejam baru boleh interview..

pas 2 suh dtg esk pulak nk test komputer...

dah dtg, suh menaip excel ngan word dlm masa 15 minit..

keje GILER...

nk kata xder akal ada rasanya..

pas 2 mintak salinan sijil ngan resume lak..

padahal tulis dlm 2 hantar resume guna email jer..

mcm bgs sgt pulak syrikat 2..

Thursday, May 13, 2010

Down!!!!

Posted by HiSa Ito at 8:28 PM 0 comments
Benci betul..aku dah semngt..korang plak yg xder semangt..mcm ni mls dah la nk wat reunion..xder kerjasama lgsg..

Wednesday, May 12, 2010

NAK KURUS!!!

Posted by HiSa Ito at 8:03 AM 0 comments
Mcm mana nk kurus ni....pakai bju fit skit pun dah ketat..biasa ok jer..pinggang pun dah byk lemak..
 

hISa ItO blog!! Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review