Followers

Thursday, November 25, 2010

NATURAL BEAUTY CONTEST

Posted by HiSa Ito at 2:31 AM




syarat-syaratnye

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!


2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest (actually ini fanpage lilomines tapi sebab i yang anjurkan so i dengan affat decide guna jelah kan)


3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up juga dilarang keras ye.

5- Gambar mestilah bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan joi
n :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)
*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.
*Letak link entry tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.

Senang bukan?


so kpd saper2 yg nk vote 4 me plaese do this:

1st --> LIKE(just hit the like)
2ST --> LIKE(yang ni pulak)
so, gambar yg dipilih adalah....


0 comments:

Post a Comment

 

hISa ItO blog!! Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review