Followers

Thursday, November 24, 2011

PROGRAM BLOGGER MUDA

Posted by HiSa Ito at 7:36 PM 0 comments


Sukacita dimaklumkan kepada blogger-blogger sekalian. Kementerian Belia dan Sukan akan menganjurkan PROGRAM BLOGGER MUDA. Bagi sesiapa yang berminat untuk menyertai program ini sila bagi nama di ruangan comment di bawah. Banyak faedahnya program ni (ayat promote)..Rugi kalau sape yang x join 2. Inilah masanya untuk kita menambah ilmu. Program ini akan dilangsungkan selama 2 hari bermula pada 3 Disember 2011 hingga 4 Disember 2011 bertempat di Kompleks Rakan Muda Besut, Terengganu. Boleh menaiki kenderaan sendiri, duit minyak boleh klaim.

Friday, November 18, 2011

POCO-POCO

Posted by HiSa Ito at 6:37 PM 0 comments


Assalamualaikum..hari ni nk bercerita sikit pasal tarian @ senaman poco-poco ni..pagi ni koi bgn jer dr tdo, dengan muka yg selamba p dapur tgk apa yg ada.."roti telur je"..belasah jer la apa yg adakan..pas 2 "mana pulak la pegi umi ni"..terdengar la pulak adik koi yg bongsu tu tanya abah.."mana umi, abah?"..dengan selambanya abah menjawab.."senaman poco-poco"..larrrrr...patut la roti telur jer pagi ni.kebiasaannya pada hujung minggu mcm ni umi akan buatkan breakfast yang berat..Umi pun balik la umh..Koi pun sajer nk test umi..."umi, cer buat poco-poco sikit..".umi pun menunjukkan kehandalannya berpoco-poco.."wow, hebat umi koi ni.."...haih.."knp la umi x ajak koi",,berkata-kata dalam hati..dah lama sebenarnya x buat poco-poco ni..Starting koi kenal poco-poco ni masa perkhemahan Renjer Puteri masa sekolah dulu.Masa 2 koi la org paling hebat buat poco-poco ni.Kawan-kawan koi semua x pandai buat..Sekarang semua orang dah pandai buat. Tp koi buat poco-poco ni langsung x berpeluh..pelik..boleh kurus ker buat senaman ni..Poco-poco ni lebih pada tarian jer koi rasa..Umi dah panggil 2, ajak buat poco-poco..jom..
 

hISa ItO blog!! Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review